Vad kan jag göra för att förhindra att mitt barn använder e-cigaretter eller ejuice för att hjälpa dem att sluta?

By | October 16, 2020

Föregå med gott exempel genom att vara tobaksfri och se till att ditt barn inte utsätts för begagnade utsläpp från några tobaksvaror, inklusive e-cigaretter och ecigg.
Om du använder tobak är det aldrig för sent att sluta. För fri hjälp, besök rökfri av e juice sverige.
Prata med ditt barn eller Tonåring om varför ecigg är skadliga för dem. Det är aldrig för sent för att sluta med e-cigg och elcigg.
Få prata med din Tonåring om E-cigarettespdf iconexternal ikon [PDF-5.2 MB] tipsarket för föräldrar. Starta konversationen tidigt med barn om varför e-cigaretter är skadliga för dem.
Låt ditt barn veta att du vill att de ska hålla sig borta från alla tobaksvaror, inklusive e-cigaretter, eftersom de inte är säkra för dem. Sök hjälp och engagera dig.

Ställ in ett möte med ditt barns vårdgivare så att de kan höra från en sjukvårdspersonal om hälsoriskerna för tobaksvaror, inklusive e-cigaretter. Tala med ditt barns lärare och skoladministratör om verkställighet av tobaksfria skolgrundspolicyer och läroplan för förebyggande av tobak. Uppmuntra ditt barn att lära sig fakta och få tips för att sluta tobaksprodukter