Så här berättar du om din vape-patron är säker och inte är förfalskad

By | October 28, 2019

Denna artikel har publicerats från Weedmaps News under ett syndikerings avtal. Läs den ursprungliga artikeln här.

Som ett resultat av 380 sjukdomar och sex dödsfall bland människor över hela USA från vaping cannabis eller e-cigaretter, konsumenter, vape beslutsfattare och återförsäljare både måste vara medvetna om hur produkter görs och var de gjordes.

Det har förekommit allvarliga hälso-och säkerhetsproblem i samband med vaping teknik, i e-cigarett och cannabis industrin. Om 380 bekräftade och sannolika fall av allvarliga luftvägsproblem rapporterades i 36 stater efter att patienterna vaping nikotin eller cannabis, Associated Press rapporterade den 13 september 2019. Av dessa fall dog sex patienter.

Denna folkhälso situation har tvingat populära cannabis företag att agera för att skydda kunderna genom att utforma sätt att kontrollera autentiska produkter och omintetgöra potentiellt farliga förfalskningar.

Trendigt som de kan vara, Vape penna patroner är fortfarande den nya ungen på cannabis blocket. Denna nya uppkomst, besläktad med uppkomsten av e-cigaretter, har forskare klättra att ta reda på de långsiktiga hälsoeffekterna av förångring. Under tiden, många stater som har legaliserat cannabis fortfarande raffinering provningskrav. Bristen på insikt i vaping har lämnat många cannabis konsumenterna att undra om deras vape patron är säkert att konsumera.
Vad finns inuti din vape patron?

Även om det finns gott om förångare som kan användas för att konsumera blomma och koncentrat, den mest populära enheten stil att dyka upp från vape molnen är den bärbara penlike design. Vape pennor är utformade för att förånsera cannabis oljor och destillat.

En Vape-penna består av två huvudkomponenter: ett batteri och en vape-patron. Batteriet består av den nedre delen av Vape penna, som ger ström till värmeelement, som förångar den cannabis olja som finns inuti vape patronen. De flesta vape oljeproducenterna kommer att berätta vilken spänning som är kompatibel med den valda patronen. Dessa enheter finns i många former, storlekar och stilar. Vissa vape pennor har en knapp som aktiverar vape patronen, medan andra är buttonless och endast aktiveras när användaren tar oavgjort.

Vape patroner inkluderar ett munstycke, kammare, och värmeelement som kallas en sprejflaska. Kammaren är fylld med koncentrerade mängder cannabinoider, vanligtvis antingen THC-eller CBD-dominant, och terpener. Den sprejflaska aktiveras när kontakten initieras med batteriet, värma upp kammaren och förgasning av cannabis oljan.

Cannabis vape oljor som fyller vape patroner skapas vanligtvis genom en process som kallas destillation, som remsor cannabis molekylerna ner till bara cannabinoider. Så, hur är det med unika smaker som definieras av anläggningens terpenprofil hittades i doften av färsk cannabis blomma? Allt detta skalas bort under destillationsprocessen. Vissa cannabis oljeproducenter kommer att samla in cannabis-härledda terpener under processen och återinföra dem i oljan, vilket gör att destillatet fyllda patronen att vara stam-specifika. Mer vanligtvis är de terpener som används för att smaksätta destillat härledda från andra naturliga växter.
Finns det föroreningar i din vape patron och pennor?

Det vanligaste problemet på den olagliga vape marknaden är koncentrat patroner som innehåller höga halter av bekämpningsmedel. När inhalerade bekämpningsmedel konsumeras på koncentrerade nivåer orsakar det hälsoproblem. För att säkerställa att vape patroner inte innehåller farliga bekämpningsmedel nivå, är det viktigt att köpa från välrenommerade varumärken som avslöjar tredje parts testresultat och inkluderar screening för bekämpningsmedel.

Skärmedel kan tillsättas för att öka intensiteten i ång molnet och den övergripande munkänslan hos ångorna. Vanliga skärmedel som ibland infunderas med cannabis olja och e-cigarett vape juice inkluderar:

Polyetylenglykol (PEG): ett skärmedel som används i vape vätskor för att hålla produkten jämnt blandad.
Propylenglykol (PG): en bindande agent som läggs till cannabis vape patroner på grund av dess förmåga att främja även vape drar.
Vegetabilisk glycerin (VG): läggas till vape vätskor för att generera stora vape moln för användaren.
Vitamin E acetat: en allmänt säker tillsats för mat, men det har hittats i förtjockningsmedel i olagliga THC patroner i några av de rapporterade sjukdomarna. Vitamin E acetat är en annan kemikalie än vitamin E finns naturligt i livsmedel och i kosttillskott. Vitamin E är säkert att konsumera som ett livsmedel eller komplettera upp till 1 000 milligram dagligen.